Η πανοραμική θέα του ποταμού Τσάο Πράγια

9:50 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΗ πανοραμική θέα του ποταμού Τσάο Πράγια από την γέφυρα Τακσίν. Μια μοναδική θέα το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε από την γέφυρα Τακσίν που ενώνει το κέντρο της Μπανγκόκ και την περιοχή του Σιλόμ με το Τόνμπουρι. Με τον εναέριο σιδηρόδρομο στην στάση Saphan Taksin η γέφυρα είναι πολύ κοντά.

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Αποβάθρες του ποταμού Τσάο Πράγια της Μπανγκόκ

9:42 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΑποβάθρες του ποταμού Τσάο Πράγια της Μπανγκόκ. Ο ποταμός Τσάο Πράγια διαθέτει 30 βασικές αποβάθρες μαζί με άλλες στις οποίες προσεγγίζουν τα ποταμόπλοια. Κάθε αποβάθρα έχει μια αρίθμηση και όνομα στα αγγλικά και στα Ταϊλανδέζικα. Οι περισσότερες αποβάθρες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του ποταμού στο τμήμα που βρίσκεται η κινέζικη συνοικία, η νήσος Ρατανακοσίν κλπ.Αποβάθρες του ποταμού Τσάο Πράγια της ΜπανγκόκΑποβάθρες του ποταμού Τσάο Πράγια της Μπανγκόκ

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Κομψό ντύσιμο για να επισκεφτείτε τους ναούς

9:35 π.μ. thailandbethere 1 CommentsΚομψό ντύσιμο μέσα στους ναούς
Οι ναοί που είναι ανοιχτοί για το κοινό και οι οποίοι έχουν μια εξαιρετικά όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα προϋποθέτουν ότι προκειμένου να τους επισκεφτείτε θα πρέπει να είστε ντυμένοι κομψά. Πριν μπείτε στον ναό θα πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια ή σανδάλια και να τα τοποθετήσετε στα ράφια εφόσον υπάρχουν διαφορετικά θα πρέπει να τα τοποθετήσετε εκεί που βρίσκονται και άλλα παπούτσια.

1 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Ο ανατολικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων

9:31 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΟ ανατολικός σταθμός λεωφορείων για τις ανατολικές επαρχίες της χώρας. Στο ανατολικό τμήμα της χώρας βρίσκονται και πολλά δημοφιλή τουριστικά θέρετρα όπως η Πατάγια στην επαρχία Τσόνμπουρι, το νησί των ελεφάντων Κο Τσανγκ στην επαρχία Τρατ. Ο ανατολικός σταθμός εξυπηρετεί τις περιοχές αυτές και βρίσκεται επί της οδού Σουκούμβιτ και πολύ κοντά στην στάση Ekkamai του εναέριου σιδηρόδρομου.Ο ανατολικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στην περιοχή Εκαμάι της ΜπανγκόκΛεωφορείο της γραμμής Μπανγκόκ Πατάγια

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Internet cafe

9:30 π.μ. thailandbethere 0 CommentsInternet Cafe. Μια πόλη με πολλά internet cafe θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης με τους χρήστες της χώρας να ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια. Internet cafe θα βρείτε σε κεντρικούς δρόμους, σε τουριστικές περιοχές, στο κέντρο και σε πολλά άλλα σημεία. Στην φωτογραφία internet cafe στην οδό Κάο Σαν ο δημοφιλής δρόμος των τουριστών.

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Γέφυρα Τακσίν

9:25 π.μ. thailandbethere 0 CommentsTaksin Bridge in Bangkok - Γέφυρα Τακσίν. Η γέφυρα που ενώνει το κέντρο της Μπανγκόκ με το Τόνμπουρι. Είναι η έξοδος των οχημάτων προς τα δυτικά παράλια της χώρας και προς δυτικές επαρχίες. Πάνω από την γέφυρα περνάει και η γραμμή 1 του εναέριου σιδηρόδρομου ερχόμενη από το κέντρο της Μπανγκόκ που οδεύει προς τους δύο καινούργιους σταθμούς.

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης