Το οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα της πρωτεύουσας

9:07 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΤο μεγαλύτερο πρόβλημα της πρωτεύουσας το κυκλοφοριακό. Δυστυχώς η Μπανγκόκ παρουσιάζει έντονο και εξαιρετικά μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα διάφορες ώρες της ημέρας που έχει βέβαια και μεγάλη επίπτωση στην μετακίνηση των εργαζομένων και των επισκεπτών. Ειδικά στο κέντρο το πρόβλημα είναι πολύ πιο οξύ. Ο εναέριος σιδηρόδρομος και το μετρό είναι μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα μόνο που μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο μια γραμμή μετρό και δύο γραμμές εναέριου οι οποίες τείνουν να μεγαλώσουν με την πάροδο του χρόνου. Στην φωτογραφία η οδός Πέτσαμπουρι κοντά στην περιοχή του Σιάμ τις απογευματινές ώρες.

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Το κτίριο ρομπότ

8:49 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΤο κτίριο ρομπότ που βρίσκεται επί της οδού Σαθόρν (Sathorn road) είναι ένα παράδειγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής της Μπανγκόκ. Στο κτίριο σχεδιάστηκε για την τράπεζα της Ασίας για να δείξει με αυτό τον τρόπο την μηχανοργάνωση των τραπεζικών εργασιών. Το κτίριο έχει μια κλασική ρομποτική εμφάνιση με μάτια, κεραίες ρομπότ κλπ.

Διαβάστε επίσης

Θέματα σε Blog
Οι μεγαλύτεροι ουρανοξύστες στον κόσμο
Ουρανοξύστες στην Ελλάδα
Ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης της Μπανγκόκ
Empire State Building

Ιστοσελίδες
Ουρανοξύστες της Μπανγκόκ

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Η περιοχή Ασόκε της Μπανγκόκ

8:40 π.μ. thailandbethere 0 CommentsΜία από τις πολυσύχναστες περιοχές της Μπανγκόκ λόγου του της σύνδεσης του μετρό με τον εναέριο σιδηρόδρομο όπως της μεγάλης διασταύρωσης δύο μεγάλων κεντρικών δρόμων έδωσε εξαιρετικά μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή. Η περιοχή φημίζεται επίσης για πολλούς και υψηλούς ουρανοξύστες όπως και ξενοδοχεία.Περιοχή Ασόκε (Asoke) της ΜπανγκόκΠεριοχή Ασόκε (Asoke) της ΜπανγκόκΗ είσοδος στο μετρό στην περιοχή του Ασόκε. Από τον εναέριο σιδηρόδρομο υπάρχει κατευθείαν είσοδος στο μετρό.

0 σχόλια:

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης